Medarbetare

Dr. Tony Kristensen började sin karriär som läkare 1997 och har en bred erfarenhet från hela Norden och inom flera kirurgiska områden. Han blev specialistläkare inom kirurgisk ortopedi och sportmedicin under 2006 men har därefter fokuserat på sin stora passion, nämligen kroppsskulptering och teknologin inom anti-aging.

De senaste åren har Dr. Kristensen arbetat på flera kliniker i Sverige och Danmark och fokuserat främst på fettsugningar samt olika laserbehandlingar.
Dr. Kristensen förespråkar non- och mini-invasiva skönhetsingrepp utan narkos och med minimal återhämtningstid, ingrepp som ger snygga och naturliga resultat och skruvar uret flera år tillbaka för hans klienter. Han är en av få läkare i Norden som utför fettsugning med de två nyaste, mest innovativa och skonsamma teknikerna: BodyJet (vattenassisterad fettsugning) samt Laserlipolys (laser-fettsugning).

Dessutom arbetar han med olika injektionsbehandlingar som Júvaderm, Botox och som den förste i Norden med den senaste volyminjektionen Revanesse.

Doktor Tony Kristensen är medlem i följande förbund:
Svenska Läkarförbundet
Danska läkarförbundet
Danska ortopediska sällskapet SAKS
American anti-aging association
American society for laser medicine and surgery
Fellowship i Aesthetic Medicine A4M Dubai

Inom kort kommer nedan medarbetare att dyka upp här: 

Dr. Magdalena Johansen